Home » Categories » CL Launcher

"Forum account is not" fix.

If you receive the "Forum account is not" issue upon opening your launcher, follow these steps to fix it:

 

  1. Make sure your launcher is completely closed.
  2. Press your left Windows button + R at the same time.
  3. Type "%appdata%".
  4. You should be in a folder called "Roaming" - go one folder back till you see the "Local" folder.
  5. Within the "Local" folder you should find one called "City_Life_RPG" - open that.
  6. Delete all the folders in there.

 

Once you've done that open up your Internet Explorer and log into the City Life RPG forum. After you succesfully logged into the forums close the Internet Explorer and open up your Launcher - and now it should work.

Article Rating (No Votes)
Rate this article
  • Icon PDFExport to PDF
  • Icon MS-WordExport to MS Word
 
Attachments Attachments
There are no attachments for this article.
Comments (1) Comments
Comment by Comforse on Sun, Nov 13th, 2016 at 7:22 AM
Direct opening of "App DataLocal" is:%localappdata%
Related Articles RSS Feed
Who can I contact for further help?
Viewed 2022 times since Wed, Mar 9, 2016
How do I manually update the CL launcher?
Viewed 1975 times since Wed, Mar 9, 2016
How large size wise are all the necessary mod files? I’m bandwidth capped and just curious.
Viewed 1277 times since Wed, Mar 9, 2016
Launcher says "TeamSpeak switch is not open"
Viewed 1745 times since Thu, Apr 20, 2017
A voice’s telling me that I need to be on Teamspeak when I’m trying to start City Life in the CL Launcher.
Viewed 1126 times since Wed, Mar 9, 2016
Mod issues
Viewed 1365 times since Mon, Apr 3, 2017
How to install
Viewed 3086 times since Mon, Apr 3, 2017
How to fix the "cant see the whole launcher" issue.
Viewed 1915 times since Wed, Mar 9, 2016
Sys Check Fail: Please join the Team Speak Server.
Viewed 2474 times since Wed, Mar 9, 2016
How do I find my RPT file?
Viewed 1023 times since Wed, Mar 9, 2016